Hanske Vedlikehold

HANSKEVEDLIKEHOLD

Slik rengjør du, og vedlikeholder dem

Keeperhanskene vil uunngåelig forverres i en raskere takt når de brukes oftere. Det er derfor det er viktig å holde hanskene i best mulig stand. I gjennomsnitt kan en keeper ganske enkelt trenge tre eller flere par keeperhansker per sesong på grunn av kontinuerlig slitasje på materialene.

Imidlertid er ikke alle keepere like, og mengden slitasje vil avhenge av gjennomsnittlig bruk, hvor godt de blir tatt vare på, spill og teknikk. For å sikre at du forlenger og maksimerer levetiden til keeperhanskene dine, bør du bruke følgende tips før, under og etter bruk.

Viktige vedlikeholdstips for keeperhanskene dine

 • Før spill: Forvask de nye hanskene dine før du bruker dem for første gang, og la dem tørke naturlig (se vaskeinstruksjonene nedenfor). Dette er for å sikre at konserveringsmidler fra produksjonsprosessen fjernes fra latexen, det vil aktivere latexen og sørge for at du får maksimalt grep ut av hanskene når du bruker dem.
 • Under spill: Når keeperhanskene dine er i bruk, må du av og til dynke håndflatene på hanskene med vann for å få best mulig grep og holdbarhet fra latexen. Latex er ikke designet for å være tørt. Dette er grunnen til at du ofte vil se proffer på TV sprute vann på dem eller til og med spytte for å få latex til å bli levende.
 • Etter spill: Når du har brukt keeperhanskene, må du vaske dem umiddelbart og la dem tørke naturlig. Men hvis du lar latexen tørke ut for mye, vil den bli sprø, noe som vil ha innvirkning på holdbarhet og grep som ikke er det du vil ha (vår guide for tørking lenger ned på siden har du dekket!).

Hvordan vaske keeperhanskene

   1. Hvis du vil få mest mulig ut av keeperhanskene dine, må du vaske umiddelbart etter bruk i lunkent vann (maksimalt 30 ºC).
   2. Skyll og masser hanskene i vasken, og sørg for at du skyller av alt hanskerengjøringsmidlet hvis du har bestemt deg for å vaske med en løsning, da det kan føre til skade hvis du legger igjen et hanskerensemiddel på hanskene.
   3. Hanskene skal vaskes for hånd, med tommelen for å skrubbe lett skitt - å bruke for mye trykk kan rive stykker av latexen. Vi anbefaler ikke å bruke en form for børste eller skrubber av denne grunn.
   4. Det er ikke nødvendig, men å bruke hanskerenser til hanskene vil bidra til at alt smuss blir fjernet og gjøre prosessen raskere. Forsikre deg om at du følger instruksjonene for løsningen du har kjøpt.
   5. La hanskene tørke naturlig, det tar omtrent en dag. For å få mer informasjon om den beste måten å tørke hanskene på, fortsett å lese.

   Slik tørker du keeperhanskene  

   Når du har vasket keeperhanskene og er klar til å tørke dem, anbefaler vi at du legger et trykk på et håndkle på hanskene dine for å suge opp overflødig vann før du lar dem tørke naturlig. Ikke tørk eller skrubb dem med håndkleet, da dette kan rive latexen i stykker.

 

Du kan også henge dem på en tørkesnor eller på badet, men vær forsiktig så du ikke legger dem i direkte sollys eller et fuktig miljø. 

Ikke tørk hanskene dine ved å bruke følgende metoder:

   • På en radiator
   • foran en peis
   • I en tørketrommel
   • Bruk av strykejern
   • Bruke et luftende skap
   • i direkte sollys
   • Ved å "vri" dem ut

   Alle ovennevnte metoder kan føre til tap av naturlig fuktighet i latexen og i sin tur gjøre dem tørre og sprø. Sørg for å følge trinnene våre for hvordan du rengjør keeperhanskene dine for å minimere sjansene for feil.

   Hvor du skal oppbevare keeperhanskene dine

   • Oppbevar om mulig hanskene i et rimelig kjølig miljø uten direkte sollys. Hvis du holder hanskene dine fuktige, kan det føre til at mugg og bakterier vokser og til slutt skader hanskene.
   • Vi anbefaler at du lar hanskene tørke over natten før du legger dem i en av vårehanskebager. Hvis du lar hanskene tørke for lenge, kan det føre til at hanskene blir sprø og tørre.
   • Forsikre deg om at håndflatene IKKEberører hverandre når de blir tørket. Hvis du gjør dette, kan det hende at håndflatene sitter sammen når du kommer tilbake, og å skrelle dem fra hverandre kan rive latexen.
   • Vårhanskebag har to par keeperhansker, og holder dem sikre og beskyttet uansett hvor du reiser med dem.
   • Unngå å lagre keeperhanskene dine uten å ha vasket dem først.
   • Hvis du i tillegg oppbevarer den tynne plastpakken som hver hanske kom i, kan du når de er tørket, plassere dem der inne for å låse fuktigheten i latexen. Den ultimate lagringsløsningen er i disse pakkene> inne i hanskepungen> ikke-fuktig miljø.

   Hvordan ta vare på keeperhanskene

   La oss forenkle og oppsummere kjernestolpene for å ta vare på hanskene og til slutt forlenge levetiden til dem.

   • Forvask hanskene før første gangs bruk.
   • Fukt håndflatene av og til med vann under bruk for å hjelpe til med grepet.
   • Vask umiddelbart etter bruk i vann under 30 ° C.
   • La hanskene tørke naturlig
   • Oppbevares i et kjølig miljø uten direkte sollys.
    • TIPS: Når du bruker keeperhanskene dine på trening eller i ikke-konkurranseomgivelser, kan du prøve å unngå å bruke håndflatene for å plukke deg opp fra bakken. Prøv å bruke knyttnevene for å skyve deg oppover for å unngå at håndflatene dine kommer i kontakt med bakken. Å bruke håndflaten din vil hjelpe deg å komme deg raskere opp, men du kan minimere slitasje under situasjoner som ikke er spill ved å bruke knyttneve-metoden ovenfor.
    • Keeperhanskene er overveiende designet for bruk på naturlige overflater som gress med mindre det er spesifisert (f.eks. En spesialist 3G / astrogresslatex som ofrer grep for holdbarhet). Hvis du bruker en keeperhanske på en kunstig overflate som 3G eller astrogress, vil du legge et høyere stressnivå på latexen, og den vil derfor bli mye raskere.

    Latexnedbrytning

    Vi bruker kun latex av høyeste kvalitet fra Tyskland for å tilby best mulig grep under alle forhold. Imidlertid er latex et veldig mykt naturprodukt som er utsatt for slitasje og slitasje over tid, noe som ikke kan unngås. Når som helst kan og vil latex vise former for slitasje, det kan virkelig være så enkelt som et uheldig skramme utenfor spilleflaten. Og det kan skje i ditt første spill like mye som det kan i det femtende.

   

  Latex-nedbrytning vil bli påvirket av flere faktorer, inkludert:

  • Keeperens alder
  • Teknikk
  • Spill
  • Hvordan de ble forberedt
  • Ble pleieinstruksjonene fulgt
  • Volum av lagringer og hvor opptatt forsvaret ditt gjør deg!
  • Heldig

  med alle hanskene, jo bedre de blir tatt vare på jo mer liv vil du sannsynligvis få ut av dem. Hvis latexen din begynner å vise tegn på slitasje, må du ikke få panikk. Slitasje på hanskene dine er normalt og forventet - alle hanskene våre kommer med 4 mm materiale, så de vil fungere til det ikke er noe latex igjen på håndflaten.

  Negative kuttehansker

  På grunn av den anvendte typen passform og sømmetode, vær oppmerksom på at hanskene med "Negativ kutt" -palm viser slitasje på fingrene og tommelen raskere enn andre. Denne type kutt gir en mye strammere og mer naturlig følelse på fingrene, men som et resultat kommer det mer stress. Det er en avveining for denne passformen.

   

  en mann mellom stolpene.

  den viktigste spilleren.

  Keeperen er unektelig den viktigste spilleren på banen, for uten en mann mellom stolpene ville det være åpent mål for motspillerne. Det krever det rette keeperutstyret å holde buret rent og det har vi selvfølgelig et stort utvalg av her på siden. Keeperutstyr inkluderer alt fra hanskepleie, klær og selvfølgelig keeperhansker med den beste kvaliteten på markedet. 

  GEO 3.0 RiftAPEX Pro RiftAPEX AmpedGEO 3.0 AmpedAPEX Pro Void

  Mer enn bare hansker.

  Det er vårt DNA.

  Keeperhanskene våre gjør ikke bare det grunnleggende, for det ville vært for enkelt. Hvert par OG-er kombinerer vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Funksjoner som vårt EchoForm™ interne grepsystem og X-Wrap Control™ håndflate- og tommelomslag. Det er vårt DNA. Profesjonelle, innovative hansker som ikke svikter deg, til en pris som er en tredjedel av hva visse andre logoer kan koste deg.

  Det beste kvalitet kan gi.
  Komfort og kvalitet.

  Hos ONE™ tilbyr vi bare produkter av høy kvalitet med et høyt nivå av komfort, solid holdbarhet og pålitelig grep for ditt valgte værforhold. En kombinasjon av vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Hansker og klær designet for å gi maksimal fleksibilitet og komfort under hver kamp.

  NOEN AV VÅRE ONE™ KUNDER

  ★★★★★

  Etter år med å si at jeg ville prøve hanskene deres, gjorde jeg det endelig. Mitt ord, grepet og følelsen var forbløffende for pengene.

  Toppklasse kundeservice, flott produkt til en mye bedre pris enn de "store" navnene.

  Kristian
  ★★★★★

  The one glove er det beste selskapet, og de passer virkelig på sine med-keepere! Jeg har kjøpt noen par av hanskene til sønnen min nå, sammen med andre klær, og han elsker tingene deres, spesielt hanskene.

  Heidi
  ★★★★★

  Kjøpte noen keeperhansker til min 8 år gamle sønn for rundt 3 måneder siden. De går fortsatt utrolig sterkt selv etter konstant bruk både i hagen og på banen. Takk skal du ha!

  William
  ★★★★★

  Sønnen min er keeper, vi kjøpte et par hansker til ham fra One Glove i fjor og kvaliteten til prisen var fantastisk. Da tiden kom for å skaffe ham et nytt par, nølte vi ikke med å gå til One Glove igjen. Denne gangen tok vi feil størrelse, men kundeservicen fra One Glove var fantastisk til å hjelpe oss med å ordne opp. Fornøyd kunde og kommer tilbake så lenge sønnen min fortsetter å spille!

  Markus

  Rask levering

  2-5 dagers levering

  Problemfri handel

  Velg mellom å betale med Vipps eller kort.

  30 dagers åpent kjøp

  100% fornøyd eller pengene tilbake

  Lager i Norge

  Hent selv eller få varene tilsendt