Hanske-ID

Hva er Hanske-ID?

Hanske-ID gir deg muligheten til å tilpasse håndleddsstroppen din med alt du vil - navn, nummer og mer. Du kan til og med mikse og matche disse hvis du vil lage de perfekte, personlige keeperhanskene!

Hvordan ser personaliseringen ut?

Ganske kul. Her er det i bevegelse.

Hvordan virker det?

Hansketilpasningen påføres via varmepresset vinyl av høy kvalitet, som påføres direkte på stroppen og danner et sterkt og holdbart bånd til hansken.

Hvilke fargetekster er tilgjengelige?

Vi tilbyr svart-hvitt fargevalg for personlige fotballhansker, som automatisk blir valgt avhengig av fargen på utskriftsvinduet.

Hvordan kan jeg tilpasse hanskeordren min?

Keeperhanske-personalisering er tilgjengelig på hver hanske med knappen nedenfor. Hvis du ikke ser dette alternativet, er tilpasning dessverre ikke tilgjengelig for dette produktet.


Når du har valgt størrelse, antall og trykket på den personaliseringsknappen, er alt du trenger å gjøre å skrive inn ønsket tekst. Alle standard tastatursymboler støttes, så hvis du for eksempel vil skrive ut '#OneGloveID' eller '@TheOneGloveCo', så er det fullt mulig!

Hvor mye koster hansketilpasning?

En ekstra avgift på kr 99 per par hansker vil bli påført. Hvis du vil at noen par skal skrives ut og noen ikke, kan du legge dem til i kurven som separate varer. Hvis du for eksempel velger personalisering og legger til tre par med hansken i kurven din, vil alle tre ha hanske-ID og bli belastet kr 99 hver.

Og hva med leveringstid?

Ytterligere 3-5 virkedager er tillatt for levering. Vær oppmerksom på at alle personlige keeperhansker ikke refunderes.

Vilkår for personalisering

Ved å velge dette alternativet godtar du å gi oss tillatelse til å skrive ut teksten din til det vi anser best mulig mulig. Imidlertid, hvis du har spørsmål eller en mer spesifikk forespørsel, kan du kontakte oss på post@sportadventure.no. Personlige keeperhansker refunderes ikke.

Vi tilbyr en personlig service av høy kvalitet til hansker til våre kunder over hele verden. Vi forstår hvor viktig å ta eierskap til spillet ditt, og vi vil hjelpe deg med å sette et preg på det med spesialtilpassede keeperhansker.

Enten du tilpasser et par for deg selv eller gir det til en venn eller en kjær, er våre personlige keeperhansker den perfekte ¨lucky charm¨ for enhver keepers spill.

 

 

en mann mellom stolpene.

den viktigste spilleren.

Keeperen er unektelig den viktigste spilleren på banen, for uten en mann mellom stolpene ville det være åpent mål for motspillerne. Det krever det rette keeperutstyret å holde buret rent og det har vi selvfølgelig et stort utvalg av her på siden. Keeperutstyr inkluderer alt fra hanskepleie, klær og selvfølgelig keeperhansker med den beste kvaliteten på markedet. 

GEO 3.0 RiftAPEX Pro RiftAPEX AmpedGEO 3.0 AmpedAPEX Pro Void

Mer enn bare hansker.

Det er vårt DNA.

Keeperhanskene våre gjør ikke bare det grunnleggende, for det ville vært for enkelt. Hvert par OG-er kombinerer vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Funksjoner som vårt EchoForm™ interne grepsystem og X-Wrap Control™ håndflate- og tommelomslag. Det er vårt DNA. Profesjonelle, innovative hansker som ikke svikter deg, til en pris som er en tredjedel av hva visse andre logoer kan koste deg.

Det beste kvalitet kan gi.
Komfort og kvalitet.

Hos ONE™ tilbyr vi bare produkter av høy kvalitet med et høyt nivå av komfort, solid holdbarhet og pålitelig grep for ditt valgte værforhold. En kombinasjon av vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Hansker og klær designet for å gi maksimal fleksibilitet og komfort under hver kamp.

NOEN AV VÅRE ONE™ KUNDER

★★★★★

Etter år med å si at jeg ville prøve hanskene deres, gjorde jeg det endelig. Mitt ord, grepet og følelsen var forbløffende for pengene.

Toppklasse kundeservice, flott produkt til en mye bedre pris enn de "store" navnene.

Kristian
★★★★★

The one glove er det beste selskapet, og de passer virkelig på sine med-keepere! Jeg har kjøpt noen par av hanskene til sønnen min nå, sammen med andre klær, og han elsker tingene deres, spesielt hanskene.

Heidi
★★★★★

Kjøpte noen keeperhansker til min 8 år gamle sønn for rundt 3 måneder siden. De går fortsatt utrolig sterkt selv etter konstant bruk både i hagen og på banen. Takk skal du ha!

William
★★★★★

Sønnen min er keeper, vi kjøpte et par hansker til ham fra One Glove i fjor og kvaliteten til prisen var fantastisk. Da tiden kom for å skaffe ham et nytt par, nølte vi ikke med å gå til One Glove igjen. Denne gangen tok vi feil størrelse, men kundeservicen fra One Glove var fantastisk til å hjelpe oss med å ordne opp. Fornøyd kunde og kommer tilbake så lenge sønnen min fortsetter å spille!

Markus

Rask levering

2-5 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps eller kort.

30 dagers åpent kjøp

100% fornøyd eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt