Latex Guide

GOALKEEPER HANSKE LATEX GUIDE

Det er mange typer latex tilgjengelig på keeperhanskemarkedet, og det kan være forvirrende å vite fordelene og egenskapene til hver type. Hvor holdbar er den? Hvordan er grepet? Hvordan fungerer det i det våte? Vi er her for å svare på alle spørsmålene dine med vår enkle guide nedenfor.

Det er viktig å merke seg at disse klassifiseringene er best på hanskene som blir tatt vare på med vår guide for hansker for beste praksis. Latex er et naturlig materiale som vil bli utsatt for slitasje fra den aller første gangen, og som sådan kan holdbarheten spesielt variere avhengig av hvor godt dette følges og hvilken type overflate du spiller på.

Mega Grip

Tørt vær: 

Vått vær: 

Varighet: 

Supersoft

Tørt vær: 

Vått vær:  

Varighet: 

Giga Grip

Tørt vær: 

Vått vær: 

Varighet: 

Cyclone (Aqua Wet Weather)

Tørt vær: 

Vått vær: 

Varighet: 

Contact

Tørt vær: 

Vått vær: 

Varighet: 

kontakt er en latex som gir pro grade grep under tørre forhold mens du fortsatt utfører veldig bra i det våte, forutsatt at du passer på og håndkle overflødig vann (som du burde med en hvilken som helst hanske). Det er spillet til kampdagslatex for mange av våre profesjonelle og brukes på alle nivåer av engelsk fotball, helt opp til Premier League.

Quartz+

Tørt vær: 

Vått vær:  

Varighet: 

Kvartslatex er en flott "all-round" som vil være godt plassert som en mellomting mellom Giga og Contact. Det demonstrerer veldig godt grep i det tørre, godt under våte forhold og viser også solid holdbarhet. 

en mann mellom stolpene.

den viktigste spilleren.

Keeperen er unektelig den viktigste spilleren på banen, for uten en mann mellom stolpene ville det være åpent mål for motspillerne. Det krever det rette keeperutstyret å holde buret rent og det har vi selvfølgelig et stort utvalg av her på siden. Keeperutstyr inkluderer alt fra hanskepleie, klær og selvfølgelig keeperhansker med den beste kvaliteten på markedet. 

GEO 3.0 RiftAPEX Pro RiftAPEX AmpedGEO 3.0 AmpedAPEX Pro Void

Mer enn bare hansker.

Det er vårt DNA.

Keeperhanskene våre gjør ikke bare det grunnleggende, for det ville vært for enkelt. Hvert par OG-er kombinerer vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Funksjoner som vårt EchoForm™ interne grepsystem og X-Wrap Control™ håndflate- og tommelomslag. Det er vårt DNA. Profesjonelle, innovative hansker som ikke svikter deg, til en pris som er en tredjedel av hva visse andre logoer kan koste deg.

Det beste kvalitet kan gi.
Komfort og kvalitet.

Hos ONE™ tilbyr vi bare produkter av høy kvalitet med et høyt nivå av komfort, solid holdbarhet og pålitelig grep for ditt valgte værforhold. En kombinasjon av vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Hansker og klær designet for å gi maksimal fleksibilitet og komfort under hver kamp.

NOEN AV VÅRE ONE™ KUNDER

★★★★★

Etter år med å si at jeg ville prøve hanskene deres, gjorde jeg det endelig. Mitt ord, grepet og følelsen var forbløffende for pengene.

Toppklasse kundeservice, flott produkt til en mye bedre pris enn de "store" navnene.

Kristian
★★★★★

The one glove er det beste selskapet, og de passer virkelig på sine med-keepere! Jeg har kjøpt noen par av hanskene til sønnen min nå, sammen med andre klær, og han elsker tingene deres, spesielt hanskene.

Heidi
★★★★★

Kjøpte noen keeperhansker til min 8 år gamle sønn for rundt 3 måneder siden. De går fortsatt utrolig sterkt selv etter konstant bruk både i hagen og på banen. Takk skal du ha!

William
★★★★★

Sønnen min er keeper, vi kjøpte et par hansker til ham fra One Glove i fjor og kvaliteten til prisen var fantastisk. Da tiden kom for å skaffe ham et nytt par, nølte vi ikke med å gå til One Glove igjen. Denne gangen tok vi feil størrelse, men kundeservicen fra One Glove var fantastisk til å hjelpe oss med å ordne opp. Fornøyd kunde og kommer tilbake så lenge sønnen min fortsetter å spille!

Markus

Rask levering

2-5 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps eller kort.

30 dagers åpent kjøp

100% fornøyd eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt