Foreldresone

KEEPERHANSKEVEILEDNING FOR FORELDRE

Som foreldrene selv, kan vi forstå hvordan vanskelighetene med Keeperhanskene kan få hodet til å snurre. Hvorfor skal barnet mitt ha denne eller den slags kutt? Hvilken fordel får jeg av denne latexen i forhold til den? Hvordan kan jeg stoppe barnas hansker som ødelegges så raskt? Heldigvis er vi også keepere! Så vi er her for å hjelpe.

Vi har brutt ned alt du trenger å vite i fire lett fordøyelige områder nedenfor.


# 1 - Få barnets hansker til å vare.

Undervisning av god hanskepleiepraksis vil sette deg opp i livet og dramatisk øke levetiden til en hvilken som helst keeperhanske. Dette er spesielt viktig for yngre spillere som har en teknikk som ikke har utviklet seg så mye som eldre, noe som gjør dem mer utsatt for slitasje og ødeleggelse tidlig inn i hanskens levetid.

Hvor lenge skal hanskene vare?

Den uheldige sannheten er at keeperhanskene er forgjengelige, latexen som gir grepet og støtdempingen vi tar for gitt er et naturlig materiale og vil slites over tid (faktisk kan det til og med ødelegges på dag én med en uheldig bevegelse) . Den gjennomsnittlige keeperen kan lett kreve 5+ par i sesongen, men med endeløse variabler under spill (spillflate, teknikk, treningsvolum / kamper, nivå på hanskepleie og prep for å nevne noen) kan noen keepere lett doble eller tredoble det tallet. På baksiden kan noen keepere klare seg gjennom sesongen med bare to eller tre par - som vi sier, varierer det virkelig per keeper.

Ta vare på barnets hansker

En av de største feilene foreldre kan gjøre er å vaske hanskene. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er at hansker vaskes før og etter spillet. Her er våre tre kjernestolper i hanskevask. Uten dette vil barns hansker tørke ut, gi mindre grep og dramatisk øke risikoen for å bli ødelagt.

  1. Før du bruker de nye hanskene for første gang, må du vaske dem og tørke naturlig i samsvar med vaskeinstruksjonene på emballasjen eller vår online Glove Care guide. Når du vasker, skal vannet i vasken bli gul, noe som indikerer at du har fjernet konserveringsmidler i latexen (de brukes til å sikre at latexen forblir frisk). Hvis du vil være sikker, anbefales en ny forvask.
  2. Fukt håndflater med vann under bruk for å få best mulig grep og holdbarhet fra latexen.
  3. Før du gjør noe, må du vaske dem og la dem tørke naturlig etter bruk. Når du lar latex tørke ut, blir det sprøtt, noe som påvirker holdbarheten og grepet.

 

 # 2 - Velge riktig "Cut" for barnet ditt

Hva er en Handskes Cut?

Et "cut" refererer ganske enkelt til stilen som håndflaten og fingrene er konstruert og sydd i. Det finnes forskjellige typer med forskjellige egenskaper; noen kan være strammere enn andre, noen kan tilby en høyere latexdekning på ballen mens andre kan tilby en mer "ekte" følelse pluss mange flere.

Hva er riktig kutt for barnet mitt?

Det er ikke noe riktig svar på dette, da det til slutt kommer ned på personlig preferanse, men vi har gitt en forenklet oversikt over hvert kuttets egenskaper nedenfor, sammen med en lenke til en mer utvidet grundig guide hvis du trenger det.

Cut

Egenskap

Roll Finger

Ikke for store, ikke for tettsittende, mer tradisjonell stil med god latex dekning

Negativ

Tett følelse, flott for tynne hender, strammere at de fleste kuttene vil bære på tips raskere enn andre kutt

Negativ Roll

Ekstremt tettsittende, flott for tynne hender, den mest "ekte" passende kuttet tilgjengelig, vil ha på tips raskere enn andre kutt

Flat Cut

Romslig følelse, høy latexdekning

Hybrid

En hybridkutt refererer ikke spesifikt til en type kutt, men det betyr ganske enkelt kuttet er en kombinasjon av forskjellige stiler

Medius Cut (Hybrid)

Kombinerer negative langfinger og rullede ytre fingre, tettsittende følelse i midten, mer romslig på utsiden

Hyla Cut (Hybrid)

Tett følelse, veldig behagelig, sømfri rullfinger, pre buet for god ballretensjon, god latexdekning

Total Flare (Hybrid)

Kombinerer flate langfinger og blussede rullede ytre fingre, høy latexdekning,

Ultra Flat (Hybrid)

tettsittende følelse, høy latexdekning, kombinerer flat håndflate med negativ søm (føles som en negativ, griper som en flat)

Cresco Cut (Hybrid)

En mer romslig følelse Roll Finger (men ikke så løs som en Flat) som flares ut i spissene for høyere latexdekning, flott for å kvele ballen

# 3 - En guide til forskjellige latex

Hva er latex?

Latex er materialet som brukes på hanskens håndflate. Det er det som gir oss to viktige funksjoner; støtdemping og grep. Som diskutert i vår Glove Care-guide, er det et mykt naturmateriale som vil slites over tid, men alle hanskene vil utføre og gripe til det ikke er noe latex igjen.

Det er så mange typer, hvordan velger jeg?

I likhet med Glove Cuts, er det ikke noe riktig eller galt svar her, mer et tilfelle av preferanse og omstendigheter. Vi har brutt ned og vurdert latexen vår i tre enkle kategorier; Tørt vær, vått vær og holdbarhet. Et eksempel på stjernevurderinger finner du nedenfor og vises i sin helhet på vår Goalkehanske Latex-guide.

 


Hvorfor skulle jeg velge en lateks med lavere karakter?

Det er noen grunner til at du kan velge dette, og noen gjelder alle pasienter, ikke bare de yngre.

1) Keepere vil noen ganger velge en lavere karakter (og derfor billigere) latex for trening, og bruke hanskene med høyere karakter for kampdag

2) Yngre keepere som fremdeles utvikler seg, vil uunngåelig gå gjennom hanskene raskere enn en eldre keeper på grunn av deres teknikk og erfaring som ikke har modnet ennå. Det kan være verdt å velge en lateks med lavere karakter til de er klare til å hoppe opp til noe pro-klasse som "Kontakt" latex.

3) Ingen latex er "dårlig", selv om en latex som "Supersoft" har 3 stjerner, gir den fremdeles anstendig grep og støtdemping. For en fullstendig oversikt over individuelle latexvurderinger, anbefaler vi at du sjekker ut den komplette guiden gjennom knappen nedenfor.


# 4 - Velge riktig størrelse

Selv om hanskene våre er ganske trofaste i størrelse, kan forskjellige stiler og design komme opp litt annerledes. Som en generell tommelfingerregel kan du bruke forslagene nedenfor, men da dette er basert på gjennomsnitt,vi anbefaler sterkt å sjekke den dedikerte måleveiledningen ved å trykke på knappen litt lenger ned på denne siden. Den lærer deg hvordan du måler hanskestørrelsen til barnet ditt. Vi har målene for størrelse 5-11, samt individuelle mål for våre forskjellige hansker i størrelse 2-4.

Hanske størrelse etter alder / type

Størrelse

Type

alder

2

lite barn

5 år

3

lite barn

6 år

4

lite barn

7-8 år

5

middels barn

9 år

6 – 7

stort barn

9-12 år

7,5 – 8

junior / liten voksen

13+ år

8,5 – 9

Medium voksen

eldre

9,5 – 10

stor voksen

senior

10,5 – 11

ekstra stor voksen

senior

 

en mann mellom stolpene.

den viktigste spilleren.

Keeperen er unektelig den viktigste spilleren på banen, for uten en mann mellom stolpene ville det være åpent mål for motspillerne. Det krever det rette keeperutstyret å holde buret rent og det har vi selvfølgelig et stort utvalg av her på siden. Keeperutstyr inkluderer alt fra hanskepleie, klær og selvfølgelig keeperhansker med den beste kvaliteten på markedet. 

GEO 3.0 RiftAPEX Pro RiftAPEX AmpedGEO 3.0 AmpedAPEX Pro Void

Mer enn bare hansker.

Det er vårt DNA.

Keeperhanskene våre gjør ikke bare det grunnleggende, for det ville vært for enkelt. Hvert par OG-er kombinerer vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Funksjoner som vårt EchoForm™ interne grepsystem og X-Wrap Control™ håndflate- og tommelomslag. Det er vårt DNA. Profesjonelle, innovative hansker som ikke svikter deg, til en pris som er en tredjedel av hva visse andre logoer kan koste deg.

Det beste kvalitet kan gi.
Komfort og kvalitet.

Hos ONE™ tilbyr vi bare produkter av høy kvalitet med et høyt nivå av komfort, solid holdbarhet og pålitelig grep for ditt valgte værforhold. En kombinasjon av vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Hansker og klær designet for å gi maksimal fleksibilitet og komfort under hver kamp.

NOEN AV VÅRE ONE™ KUNDER

★★★★★

Etter år med å si at jeg ville prøve hanskene deres, gjorde jeg det endelig. Mitt ord, grepet og følelsen var forbløffende for pengene.

Toppklasse kundeservice, flott produkt til en mye bedre pris enn de "store" navnene.

Kristian
★★★★★

The one glove er det beste selskapet, og de passer virkelig på sine med-keepere! Jeg har kjøpt noen par av hanskene til sønnen min nå, sammen med andre klær, og han elsker tingene deres, spesielt hanskene.

Heidi
★★★★★

Kjøpte noen keeperhansker til min 8 år gamle sønn for rundt 3 måneder siden. De går fortsatt utrolig sterkt selv etter konstant bruk både i hagen og på banen. Takk skal du ha!

William
★★★★★

Sønnen min er keeper, vi kjøpte et par hansker til ham fra One Glove i fjor og kvaliteten til prisen var fantastisk. Da tiden kom for å skaffe ham et nytt par, nølte vi ikke med å gå til One Glove igjen. Denne gangen tok vi feil størrelse, men kundeservicen fra One Glove var fantastisk til å hjelpe oss med å ordne opp. Fornøyd kunde og kommer tilbake så lenge sønnen min fortsetter å spille!

Markus

Rask levering

2-5 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps eller kort.

30 dagers åpent kjøp

100% fornøyd eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt