Størrelsesguide

GOALIE HANSKESTØRRELSE

Til tross for at hanskene våre er ganske sanne størrelser, kan forskjellige stiler og design noen ganger variere, vi har derfor satt sammen en guide for å sikre at du har all den informasjonen du trenger. Vi anbefaler at du konsulterer den dedikerte måleveiledningen lenger ned på denne siden for en mer nøyaktig guide.

Å sørge for at du finner riktig passform i keeperhanskene dine er ekstremt viktig, en korrekt passende hanske gir mer komfort og selvtillit, samtidig som den gir deg den mest naturlige kontakten med ballen. Hvis keeperhanskene dine er for stramme, kan dette legge stor belastning på materialene, noe som igjen kan føre til for tidlig slitasje og splittelser. På samme måte, hvis en hanske er for løs, kan dette føre til unaturlig grep på ballen. Med det i bakhodet, er passformen til en hanske imidlertid delvis ned til personlig preferanse.

Noen keepere kan være tilbøyelige til å feile på siden av en mer romslig hanske, og andre er mer tettsittende. Hanskebeslag som 'Negativt snitt' har en tendens til å være strammere, mens noen av de løsere kuttene som 'Flat Palm' og 'Roll Finger' gir en løsere målvakt.

Generelt Glove Størrelsesguide

Hvordan måle din Glove størrelsen

klær Størrelsesguide

System

Selv om våre hansker er ganske tro mot størrelse, kan forskjellige stiler og design kommer opp litt annerledes, så vi har satt sammen en hendig størrelse guide. Som en generell tommelfingerregel kan du bruke forslagene nedenfor, men da dette er basert på gjennomsnitt,vi anbefalersterkt å sjekke den dedikerte måleveiledningen litt lenger ned på denne siden.

Hanske størrelse etter alder / type

størrelse

type

alder

2

lite barn

5 år

3

lite barn

6 år

4

lite barn

7-8 år

5

middels barn

9 år

6 - 7

stort barn

9-12 år

7,5 - 8

junior / liten voksen

13+ år

8,5 - 9

Medium voksen

eldre

9,5 - 10

stor voksen

senior

10,5 - 11

ekstra stor voksen

senior

 

Hvordan måler du keeperhanskene dine?

 

Å få passformen riktig er ekstremt viktig, en korrekt passende hanske betyr mer komfort, mer selvtillit og den mest naturlige kontakten med ballen. En for stram hanske kan gi større belastning på materialene og føre til for tidlig slitasje eller til og med splitt, en hanske for løs kan føre til et unaturlig grep på ballen. Med det at hanskepassene er en personlig preferanse, kan noen foretrekke mer plass og andre en mer tettsittende følelse (det er grunnen til at du vil se at noen pasienter velger strammere kutt som "Negativ", eller noen løsere kutt som "Flat Palm" 'Roll Finger').

Som hovedregel måler du keeperhanskene dine fra tuppen av langfingeren og ned til bunnen av håndflaten. Imidlertid kan det være lurt å vurdere å ta hensyn til tykkelsen på keeperhanske, da dette uunngåelig vil gi litt ekstra bulk til tiltaket. Vi anbefaler at du legger til 0,5 cm til målingen din (for forsiktighetsformål) for å gi litt mer plass i hansken din. For ytterligere nøyaktighet måler du den ytre håndflaten til tommelen. Hvis hansken din kommer, og den ikke er helt riktig eller ikke var det du forventer, kan du konsultere returretningslinjene for mer informasjon.


Hvilke størrelser målhansker skal jeg gå for?

Se tabellen nedenfor for å finne de gjennomsnittlige målene for hanskestørrelsen. Du vil finne noen mindre forskjeller mellom modellene som har forskjellige design og kutt, men som tidligere nevnt, hvis passformen ikke er som du ønsker, kan du bytte den mot en annen størrelse problemfri.

Størrelse

Høyde

Bredde

5

16,5 cm

14 cm

6

17,5 cm

14,5 cm

7

18 cm

15,5 cm

8

19 cm

16,5 cm

9

20 cm

17 cm

10

20,5 cm

17,5 cm

11

22 cm

19,5 cm

 


T-skjorte Størrelse

Ungdom Liten: 26/28 "Bryst | 7-8 år 

Ungdom Medium: 28/30" Bryst | 9-10 år gammel

ungdom stor: 30/32 "bryst | 11-12 år gammel

liten: 34/36" bryst

medium: 38/40 "bryst

stor: 42/44" bryst

ekstra stor: 46/48 "brystbukse


tekniskStørrelse

Ungdom Liten: 22 "Midje | 7-8 år gammel 

ungdom Medium: 24 "midje | 9-10 år gammel

ungdom stor: 26" midje | 11-12 år gammel

Liten: Midje 30 "

Medium: Midje 32"

Stor: Midje 34 "

Ekstra Stor: Midje 36"


Keepersett

Ungdom Liten: 22 "Midje | 26/28" Bryst | 7-8 år 

ungdomsmedium: 24 "midje | 28/30" bryst | 9-10 år gammel

ungdom stor: 26 "midje | 30/32" bryst | 11-12 år gammel

Liten: 30 "Midje | 36" Bryst

Medium: 32 "Midje | 38/40" Bryst

Stor: 34 "Midje | 42" Bryst

Ekstra Stor: 36 "Midje | 44/46" Bryst


Impact Base Layer Shirt

Ungdom Små: 26/28 "Bryst | 7-8 År 

Ungdom Medium: 28/30" Bryst | 9-10 år gammel

ungdom stor: 30/32 "bryst | 11-12 år gammel

liten: 34/36" bryst

medium: 38/40 "bryst

stor: 42/44" bryst

ekstra stor: 46/48 "brystpåvirkning


base Lagbukse

Ungdom Liten: 22 "Midje | 7-8 år gammel 

ungdom Medium: 24 "midje | 9-10 år gammel

ungdom stor: 26" midje | 11-12 år gammel

Liten: Midje 30 "

Medium: Midje 32"

Stor: Midje 34 "

Ekstra stor: Midje 36"en mann mellom stolpene.

den viktigste spilleren.

Keeperen er unektelig den viktigste spilleren på banen, for uten en mann mellom stolpene ville det være åpent mål for motspillerne. Det krever det rette keeperutstyret å holde buret rent og det har vi selvfølgelig et stort utvalg av her på siden. Keeperutstyr inkluderer alt fra hanskepleie, klær og selvfølgelig keeperhansker med den beste kvaliteten på markedet. 

GEO 3.0 RiftAPEX Pro RiftAPEX AmpedGEO 3.0 AmpedAPEX Pro Void

Mer enn bare hansker.

Det er vårt DNA.

Keeperhanskene våre gjør ikke bare det grunnleggende, for det ville vært for enkelt. Hvert par OG-er kombinerer vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Funksjoner som vårt EchoForm™ interne grepsystem og X-Wrap Control™ håndflate- og tommelomslag. Det er vårt DNA. Profesjonelle, innovative hansker som ikke svikter deg, til en pris som er en tredjedel av hva visse andre logoer kan koste deg.

Det beste kvalitet kan gi.
Komfort og kvalitet.

Hos ONE™ tilbyr vi bare produkter av høy kvalitet med et høyt nivå av komfort, solid holdbarhet og pålitelig grep for ditt valgte værforhold. En kombinasjon av vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Hansker og klær designet for å gi maksimal fleksibilitet og komfort under hver kamp.

NOEN AV VÅRE ONE™ KUNDER

★★★★★

Etter år med å si at jeg ville prøve hanskene deres, gjorde jeg det endelig. Mitt ord, grepet og følelsen var forbløffende for pengene.

Toppklasse kundeservice, flott produkt til en mye bedre pris enn de "store" navnene.

Kristian
★★★★★

The one glove er det beste selskapet, og de passer virkelig på sine med-keepere! Jeg har kjøpt noen par av hanskene til sønnen min nå, sammen med andre klær, og han elsker tingene deres, spesielt hanskene.

Heidi
★★★★★

Kjøpte noen keeperhansker til min 8 år gamle sønn for rundt 3 måneder siden. De går fortsatt utrolig sterkt selv etter konstant bruk både i hagen og på banen. Takk skal du ha!

William
★★★★★

Sønnen min er keeper, vi kjøpte et par hansker til ham fra One Glove i fjor og kvaliteten til prisen var fantastisk. Da tiden kom for å skaffe ham et nytt par, nølte vi ikke med å gå til One Glove igjen. Denne gangen tok vi feil størrelse, men kundeservicen fra One Glove var fantastisk til å hjelpe oss med å ordne opp. Fornøyd kunde og kommer tilbake så lenge sønnen min fortsetter å spille!

Markus

Rask levering

2-5 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps eller kort.

30 dagers åpent kjøp

100% fornøyd eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt