Hanske Cut Guide

THE GOALKEEPER GLOVE CUT GUIDE

Det er et bredt spekter av keeperhansker der ute, inkludert de mer spennende "hybrid" kuttene som vi bruker selv. Men ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe og bryte ned nøyaktig hva som gjør kuttene våre til det de er.


Roll finger

Rollefinger keeperhanskene er en av de mest populære og tradisjonelle kuttene som er tilgjengelige for øyeblikket. De blir kalt "rollefinger" på grunn av at backhand er koblet til håndflaten og ikke bruker kiler. Resultatet er latexen rullet / buet rundt fingrene som gir god latexkontakt med ballen, men er ikke så tettsittende eller stram som en følelse i forhold til negative kuttede hansker eller hybrider som bruker negativ. Selv om det gir en behagelig følelse, kan noen se på det som en litt større eller "større" kutt mot negative hansker. Vår SLYR LTX modellen benytter en kvadratisk Roll Finger kuttet og kan sees ved å klikkeher.


 

Negativt cut

Negativ cut keeperhansker (og hybrider som bruker denne stilen) har blitt stadig mer populære de siste årene, spesielt i Europa. De ligner det flate snittet ved at de bruker et enkelt stykke latex festet til bakhånden via kiler, nøkkelforskjellen er at søm / kiler er inne i hansken. Dette gir en mye strammere og tettsittende passform med kontroll på ballen som er mer "riktig" for din hånd. På grunn av dette vil hansker som bruker denne typen kutt slites litt raskere enn for eksempel Roll finger. For å få en bedre oversikt over hva et negativt kutt er, anbefaler vi å ta en titt på SLYR LTX Blast- modellen.


 

Negatie roll

 

Negative cut målvakt hansker cut er en hybrid stil som kombinerer negative and roll finger for å produsere en enda større grad av komfort, passform og følelse. Fingrene rulles på samme måte som hvilken som helst rullfingerhanske, men innsiden av håndflaten er sydd omtrent som en negativ hanske. Fordelene med denne kombinasjonen betyr at hvis en tettsittende passform er din greie, og du er en fan av negative hansker, kan du få en enda bedre passform, men med mer latexkontakt på ballen takket være de rullede fingrene. For de som er vant med en mer åpen eller løstsittende hanske, kan det være lurt å vurdere å gå en størrelse opp når du velger en hanske med dette snittet, et godt eksempel er SLYR LTX Blast som bruker en neg-roll hybrid.

Flat Plam

Flat Palm er den eldste kategorien av keeperhansker, men er svært populær også den dag i dag. På hansker av Flat Palm ser man sømmene går rundt i ytterkant av hanskens gripeflate, for eksempel rundt fingrene. (Dette er i motsetning til Negative Cut, der sømmen er på innsiden av keeperhansken). "Traditional Cut" er et annet navn som brukes på Flat Palm. Keeperhansker av Flat Palm er de hanskene som sitter mest løst på hånden, og har minst kontaktflate mot fingrene. De som liker romslige hansker, foretrekker derfor ofte Flat Palm. Flat Palm er trolig den mest populære kategorien internasjonalt

 


 

Hybrid Cut

Uttrykket "hybrid" betyr ganske enkelt en kombinasjon, og refererer faktisk ikke til et spesifikt kutt. Et eksempel på en "hybrid" kutt ville være hvordan SLYR LTX Spark kombinerer en forhåndsbøyd flat håndflate med negativ søm for en tettsittende og ekte følelse enda mer enn en tradisjonell flat håndflate. Eller hvordan Nova Type 2 kombinerer flate og sømløse Roll finger for å gi virkelig unike klo lignende egenskaper og passform.

.

Medius Cut

 

Det vi kaller en "Medius" Cut er en Hybrid Cut som kombinerer negativ og rullefinger for å skape en annen unik følelse og stil. De to midterste fingrene er negative mens de ytre fingrene er rullet. Dette ble utviklet for å skape en tettsittende og ekte følelse for mellomfingrene når de vikles rundt ballen, mens de ytre rullefingrene gir ekstra latex til ballkontakt og forbedrer grepet i kjernebollen til hanskens berøringspunkter. Et godt eksempel på Medius Cut kan sees på vår GEO Zeus- modell.

HYLA CUT

Et annet eksempel på en Hybrid Cut, vi introduserte dette først for merkevaren i 2014 med utgivelsen av Nova Type 1. Den kombinerer stingløse rullefingre og flat håndflate for å skape en unik og behagelig følelse som gir keeperen en forhåndsbøyd form som er utviklet for å hjelpe ballfangst og kontroll. Det er veldig tettsittende og er en favoritt blant våre One Glove Pro-er. De som er vant til en mer løs eller romslig hanske vil kanskje prøve å gå en størrelse opp. For brukere som er vant til en koselig og behagelig følelse, vil du være hjemme.

Cresco Cut

Den "Cresco Cut" er en flat palm and roll hybrid som er bredere enn standard roll finger hanske. Den har sømfrie langfingre som strekker seg lenger inn i håndflaten din med blussede fingertupper som generelt gjør det til et flott kutt for å kvele ballen. Dette kuttet blir litt løsere og "boxier" enn din tradisjonelle Roll Finger-hanske.

Ultra Flat

Den ultraflate er en unik hybrid cutt som virkelig bringer tradisjonell flat palm inn i den moderne tidsalder. Den kombinerer en flat håndflate som er forhåndskrummet for å hjelpe ballretensjon, med negative sømmer og innvendig sklisikkert silikon. Denne kombinasjonen gir deg den populære flate latexdekningen håndflaten er kjent for, men gir også en mer ekte og tettsittende følelse internt - noe som gjør hansken til en forlengelse av hånden din i stedet for et tillegg. Etter å ha blitt så imponert over dette kuttet, gjorde One Glove-pro Allan McGregor byttet fra tradisjonell flat hanske, som han har hatt hele sin karriere, til UltraFlat. Du kan sjekke ut kuttet mer detaljert på vår GEO MCG- modell.

Total bluss

"Total Flare" er en hybrid kutt som kombinerer flate og utblåste ytre rullefinger - dette oppnår en mer ekte og høyere latexdekning på viktige berøringspunkter midt i ballen, mens de utblåste ytre fingrene gir større spredning der det naturlig er mindre av ballen å gripe. Det er en behagelig hanske som ikke er for stram, ikke for løs og som best kan beskrives som en "normal" passform.


en mann mellom stolpene.

den viktigste spilleren.

Keeperen er unektelig den viktigste spilleren på banen, for uten en mann mellom stolpene ville det være åpent mål for motspillerne. Det krever det rette keeperutstyret å holde buret rent og det har vi selvfølgelig et stort utvalg av her på siden. Keeperutstyr inkluderer alt fra hanskepleie, klær og selvfølgelig keeperhansker med den beste kvaliteten på markedet. 

GEO 3.0 RiftAPEX Pro RiftAPEX AmpedGEO 3.0 AmpedAPEX Pro Void

Mer enn bare hansker.

Det er vårt DNA.

Keeperhanskene våre gjør ikke bare det grunnleggende, for det ville vært for enkelt. Hvert par OG-er kombinerer vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Funksjoner som vårt EchoForm™ interne grepsystem og X-Wrap Control™ håndflate- og tommelomslag. Det er vårt DNA. Profesjonelle, innovative hansker som ikke svikter deg, til en pris som er en tredjedel av hva visse andre logoer kan koste deg.

Det beste kvalitet kan gi.
Komfort og kvalitet.

Hos ONE™ tilbyr vi bare produkter av høy kvalitet med et høyt nivå av komfort, solid holdbarhet og pålitelig grep for ditt valgte værforhold. En kombinasjon av vårt bunnsolide fundament med innovative design og funksjoner som fortsetter å flytte grenser. Hansker og klær designet for å gi maksimal fleksibilitet og komfort under hver kamp.

NOEN AV VÅRE ONE™ KUNDER

★★★★★

Etter år med å si at jeg ville prøve hanskene deres, gjorde jeg det endelig. Mitt ord, grepet og følelsen var forbløffende for pengene.

Toppklasse kundeservice, flott produkt til en mye bedre pris enn de "store" navnene.

Kristian
★★★★★

The one glove er det beste selskapet, og de passer virkelig på sine med-keepere! Jeg har kjøpt noen par av hanskene til sønnen min nå, sammen med andre klær, og han elsker tingene deres, spesielt hanskene.

Heidi
★★★★★

Kjøpte noen keeperhansker til min 8 år gamle sønn for rundt 3 måneder siden. De går fortsatt utrolig sterkt selv etter konstant bruk både i hagen og på banen. Takk skal du ha!

William
★★★★★

Sønnen min er keeper, vi kjøpte et par hansker til ham fra One Glove i fjor og kvaliteten til prisen var fantastisk. Da tiden kom for å skaffe ham et nytt par, nølte vi ikke med å gå til One Glove igjen. Denne gangen tok vi feil størrelse, men kundeservicen fra One Glove var fantastisk til å hjelpe oss med å ordne opp. Fornøyd kunde og kommer tilbake så lenge sønnen min fortsetter å spille!

Markus

Rask levering

2-5 dagers levering

Problemfri handel

Velg mellom å betale med Vipps eller kort.

30 dagers åpent kjøp

100% fornøyd eller pengene tilbake

Lager i Norge

Hent selv eller få varene tilsendt